Synspunkter i erhvervslivet

“Skab bedre forhold for iværksættere”  

Det skal være nemmere at være iværksættere i Danmark, da det vil skabe mere gang i erhvervslivet. Det er synspunkter, alle har hørt gang på gang i erhvervslivet i Danmark men er de sande?

Ja – er det korte svar! Alle undersøgelser viser at flere succesfulde firmaer, afføder nye arbejdspladser og mere gang i økonomien. Så hvorfor gør vi ikke mere for landets selvstændige? 

 

Skab bedre forhold for iværksættere i Danmark

“Skab bedre forhold for iværksættere i Danmark” er en holdning man har hørt før, men hvad er det for nogle forhold og hvorfor har de brug for bedre omstændigheder i Danmark, end dem de allerede har?

Iværksættere er dem der skaber et skub i den Danske økonomi, de kommer ud af det blå, med nye ideer og tanker, som skaber vækst igennem deres motivation, fordi de også formår at skabe et godt solidt profit.

Så selvfølgelig skal der skabes bedre forhold for iværksættere i Danmark og det skal absolut være nemmere at starte op. For hvis det ikke havde været for disse nye innovative iværksættere så ville der ikke skabes mere gang i erhvervslivet. For de vil skabe mere gang i erhvervslivet, igennem alle deres forrentningsmæssige ideer, det er dem der skaber den høje konkurrenceevne danske virksomheder er kendt for i hele den verden vi kender.

IVS selskabet er en start

Der er ingen tvivl om at IVS (iværksætterselskabet) er et rigtig godt initiativ, der har hjulpet mange nye i gang.

Det kan man gøre for kun 1 krone, selvom selskabstypen stadig har karakter af et ApS. Et godt alternativ for de personer som ikke har den store startkapital.

Finansiel støtte

Et område hvor der bør gøres mere er på den finansielle støtte. For der findes mange gode og innovative ideer derude, som måske koster flere hundrede tusinde kroner, eller en million kroner at komme i gang med.

Penge langt de færreste danskere har på kontoen. Man bør derfor lave en årlig iværksætterpulje fra staten, hvor man kan ansøge om et beløb. Her bør et udvalg af kompetente folk vurderer diverse forretningsplaner og ideer – og udvælge de bedste.

Det skal være en investering i ideen og forretningsplanen, ikke en finansiel støtte der giver ejerskab over noget. Man kan så aftale, at ved et overskud over X antal kroner, skal støtten/lånet tilbagebetales.

Så staten ikke kun uddeler penge, men får en god del retur. Det er ikke nemt, men meget mere kan gøres og hvis man hjælper de 20 bedste forretningsplaner i gang, skal det nok skabe flere arbejdspladser.

 

 

Skabelsen af iværksættere og hvordan det vil skabe mere gang i erhvervslivet

Den danske stat skal skabe bedre forhold for iværksættere, ved at give dem de rette værktøjer og midler til at skabe det som Danmark har brug for, mere profit og fremgang i vores økonomiske situation. Derfor skal der være flere initiativer fra den Danske regering i at skabe en så let måde som overhovedet muligt for de danske iværksættere at komme ind på markedet og skabe mere gang i erhvervslivet.

Desuden skal der skabes bedre forhold for iværksættere, ved også på dette punkt at udforme initiativer, som kan gør det muligt for dem at overleve og ikke gå på grund allerede inden de er kommet i gang, Også store selskaber kan gå ind og hjælpe de kommende iværksættere da de vil kunne se mulighederne i at investere i nyankommende iværksættere på diverse markeder.

Ved at de store selskaber og virksomheder, giver den rette rådgivning, har de på den baggrund allerede fra starten af noget helt nyt, fået foden ind ad døren og sikre sig at de ikke går glib af en stor chance for at investere i noget nyt på et markedet. Hvis store virksomheder og den Danske regering laver en fælles indsats, vil det være en tilgang der vil skabe den vækst vi har brug for i Danmark, samt give samfundet en bedre konkurrenceevne og styrket erhvervsliv.