Naturlovspartiet – kampen for naturlige alternativer

Polfm.dk giver dig i denne artikel et tilbageblik til Naturlovspartiet og hvad det stod for. Et parti der kæmpede mod gensplejsning af fødevarer og for anvendelsen af naturlige alternativer.

På mange måder en række sunde og gode formål, men det lykkedes aldrig for alvor at få etableret partiet i dansk politik over en længere periode.

Imod gensplejsede fødevarer

Naturlovspartiet blev etableret i omkring 80 lande over, men er ikke længere aktive i Danmark. Her har nye partier taget over i kampen for miljøet og naturligheden i vores produkter.

Ikke desto mindre har Naturlovspartiet tidligere formået at indsamle hele 40.000 underskrifter i Danmark mod gensplejsede fødevarer, i kampen mod at få mere naturlige varer på hylderne.

TM-bevægelsen har tidligere stået bag Naturlovspartiet, der i høj grad består af humanistisk engagerede medlemmer. En af de store problemer ved partiet, var dels den snævre målgruppe og dels koblingen til TM. Det mener flere med et godt kendskab til dansk politik.

Det gjorde det svært at opnå politisk indflydelse og nå ud til den mere normale dansker i stuen.

Senere er “Visionspartiet” kommet til i et nyt forsøg på at få politiske meninger trumfet igennem. De kan på mange måder minde om Naturlovspartiet, men de lader til at have lært af deres erfaringer og rammer derfor bredere.

Samtidig er de ledende skikkelser bag Visionspartiet nogle andre og det i sig selv, vil altid gøre en forskel på de resultater der bliver skabt.