Lån uden renter

Idéen med et lån er at få flere penge mellem hænderne, og det er da også kun meget få mennesker, der ville sige nej til lidt ekstra penge på bankkontoen. Men ofte bliver folk skræmt væk af renterne.

Det er nye tider på de finansielle markeder og online kan du faktisk optage lån uden renter som ny kunde. Polfm.dk ser nærmere på den unikke mulighed i denne artikel.

Er det virkelig muligt?

Hvordan kan lånefirmaer overhovedet få noget ud af at låne penge til almindelige mennesker, hvis der ikke er renter på? Ja, det kan virke lidt mærkeligt, men det kan faktisk lade sig gøre online, da det er et velkomsttilbud til nye kunder.

Uden renter vil lånet faktisk betragtes som ganske gratis. Du skal selvfølgelig betale pengene tilbage, men du skal ikke betale en krone mere tilbage, end du har lånt. Det gør disse løsninger til de suverænt billigste lån, du overhovedet kan finde på markedet.

Vi finder det relevant at informere om muligheden, da disse små kviklån historisk set, har været blandt de dyreste på markedet. Det er de fortsat, men altså ikke hvis du benytter dig af udbydere som Vivus og Lendon.

Du kan låne op til 4.000 gratis på nettet

Der findes flere steder på nettet, hvor du kan låne penge uden renter. Det er primært noget der tilbydes hos Lendon og Vivus.

Du kan ikke låne over 4000 kroner nogen steder, uden omkostninger, men 4.000 kroner kan også være lige, hvad du har brug for til at få betalt huslejen, regninger og få forkælet dig selv lidt.

På Danlaan.dk finder du en god oversigt, hvor du kan se mulighederne for at låne penge uden høje renter. Det kan enten være kviklån som kan være gratis for nye kunder, eller det kan være større forbrugslån hvor de billigste er fremhævet.

Hvis du har svært ved at tro på det, kan du prøve at gå ind på Vivus, Lendons eller Netcredits hjemmesider, hvor du kan læse mere om “velkomsttilbuddet”. Lad os igen understrege, at det kun gælder for nye kunder.

Se også: Lån uden årsopgørelse

Gælder kun nye kunder og 30 dage

Der er selvfølgelig stillet nogle krav, du skal opfylde for at blive godkendt. Hvis du skal have et rentefrit lån, skal du derfor leve op til nogle kriterier, men det burde også være muligt for dig.

Det første, du skal være opmærksom på, er, at du skal betale pengene tilbage inden for 30 dage. Hvis du ikke gør dette, vil du blive pålagt rykkere og gebyrer, hvilket kan være dyrt.

Derudover skal du også være ny kunde hos firmaet, og du skal være fyldt 20 eller 23 år, alt efter hvem du benytter. Du må heller ikke være registreret hos RKI, da ingen af firmaer ønsker dårlige betalere, som kunde.