Lån penge som 21 årig

Når mange fylder 21 har de planer om store ting. Nogle vil ud at rejse hele jorden rundt, mens andre vil købe en bil eller en lejlighed.

Det koster penge, men som 21-årig har man ikke nødvendigvis kontoen fyldt med penge. Men heldigvis er der mange muligheder for at låne penge, når man er fyldt 21.

Alderen har en stor indvirkning på dine muligheder, ikke mindst på nettet. Du kan læse mere om det i denne artikel. 

Hvad er mine muligheder?

Hvis du lige er blevet færdig med gymnasiet, har fokus været på studier, og bankkontoen har ikke oplevet mange grønne tal ud over SU’en, en gang om måneden. Men heldigvis kan du tage lån hos rigtig mange forskellige udbydere online.

Der vil ved de fleste lånefirmaer være nogle krav ud over din alder, men hvis du sætter dig ordentligt ind i det, kan du faktisk finde udbydere, hvor du tilmed kan låne penge gratis.

Det vil sige, at lånet er omkostningsfrit. Til gengæld er beløbene sjældent ret store, og du skal betale pengene tilbage forholdsvis hurtigt. Vi har samlet nogle firmaer online, der accepterer kunder over 21 år.

  • Vivus

Hos Vivus kan du låne mellem 500 og 4.000 kroner gratis, hvis du er fyldt 20 år. Der er mulighed for forlængelse, men det vil medføre renter. Pengene skal betales tilbage inden for 30 dage. Der er også mulighed for at låne helt op til 10.000 kroner hos Vivus, men så kommer der høje renter på.

  • Netcredit

Hos Netcredit kan du også låne mellem 500 og 4.000 kroner, som skal betales tilbage inden for 30 dage. Du skal ligesom ved Vivus være fyldt 20 år for at søge. Netcredit giver også mulighed for at låne helt op til 10.000 kroner, men det vil medføre renter.

De to udbyderes mulighed for den gratis løsning, gælder kun i 30 dage og for nye kunder. Så den er på mange måder unik og ikke et fast tilbud til enhver.

  • Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er lidt anderledes end de andre to lånefirmaer. Her kan du søge helt op til 350.000 kroner, men til gengæld skal du have en indtægt på minimum 20.000 kroner før skat, for at kunne optage et låne.

De er en meget troværdig og seriøs udbyder, der tilbyder dig større beløb til en konkurrencedygtig rente. De tilbyder nogle af de billigste renteniveauer, blandt udbyderne online.

På Invalescoinvest.dk kan du læse mere om hvorfor du altid bør udfylde flere ansøgninger, ligesom de præsenterer dig for 2 andre udbydere; L’EASY og Kliklån.

Husk at have formålet i orden

Det kan være skønt at få en masse penge mellem hænderne, så man ikke hele tiden skal tænke på, om man har råd til en bytur på rejsen eller benzin til den næste uge. Til gengæld skal du have gjort klar med dig selv, hvorfor du vil låne, inden du gør det.

Læg et budget, så du er sikker på, at du kan betale lånet tilbage og ikke ender med at skylde penge langt ind i dit voksenliv. Spørg eventuelt din bankrådgiver eller en af dine forældre til råds, så du ikke hopper ud, hvor du ikke kan bunde.