Brug for et sommerlån?

SommerlånHar du brug for lidt ekstra penge til sommeren? Det kan være du skal på ferie, vil forkæle dig selv eller bare mangler penge på kontoen.

Du har mulighed for at optage sommerlån og mens det vil være svært i banken, er dine godkendelseschancer anderledes gode på nettet. Vi har derfor fokus på online lån til sommeren i denne artikel.

Lån penge om sommeren online

Søg op til 400.000 kr. 

Der er ingen tvivl om at godkendelsesraten er betydelig højere hos online udbyderne, hvorfor de er blevet et godt alternativ til egen bank. Specielt hvis du allerede er blevet afvist af dem.

Du kan søge op til 400.000 kr. og ansøge helt uden at forpligte dig. Det betyder at du reelt kan “shoppe rundt” mellem forskellige udbydere og lånetilbud, indtil du finder det bedste. En unik mulighed, uanset om du mangler 5.000 eller 20.000 på kontoen.

Sammenligningstjenester du kan benytte

Der findes mange sammenligningstjenester på nettet, som du med fordel kan benytte, når du skal have overblikket og komme godt i gang.

Vi kan specielt anbefale dig hjemmesider som Stlaan.dk, hvor de har målrettede låneoversigter, alt efter dit pengebehov.

På den måde sparer du tid og undgår at bruge energi, på udbydere der alligevel ikke kan hjælpe dig. Polfm.dk mener personligt det er langt bedre, end lange uoverskuelige oversigter hvor du selv skal sortere i visningerne.

Relateret: Tjek også vores artikler om at låne penge uden renteomkostninger eller uden årsopgørelse.

Hvad med banken?

Vi var kort inden på banken som mulighed, men der er ingen tvivl om det er svært at lave sommerlån hos disse. Dels er der det praktiske aspekt ved, at mange medarbejdere er på ferie henover sommeren. Det kan gøre det sværere og mere langsomt, at optage et forbrugslån her. Deres procedurer er sjældent så fleksible.

Dels er der dine chancer for at blive godkendt. For selv danskere med en sund og god privatøkonomi, kan risikere at blive afvist til et forbrugslån i banken. Dette særligt efter finanskrisen, hvor mange pengeinstitutter har strammet kravene til dig som kunde.

Online skal du blot opfylde alderskravet og have en begrænset indkomst, for at blive accepteret. Det er ikke engang nødvendigt med en stor indtægt, for at komme i betragtning. Faktisk er det blot følgende du skal sige JA til, for at kunne lave et sommerlån online:

  • Ingen RKI
  • Dansk statsborgerskab
  • Alderskrav (Mindst 18, 20 eller 23 år)

Du vil opleve samme hurtige behandlingstid om sommeren, hvilket gør online sommerlån ekstra attraktive.

Dine muligheder for at låne penge om sommeren er gode, da alle udbydere sidder klar til hurtigt at besvare din ansøgning. Du skal ikke vente dage og uger, fordi en ansat er på ferie. Det er befriende for mange, da du sjældent kan vente 1-2 uger på at se pengene på din Nemkonto. Specielt ikke hvis de skal bruges på en ferie med familien eller vennerne.